Anti spam beleid

Anti Spam beleid

Flowofenergy.nl verstuurt gratis tips, trucs en technieken via e-mail nadat een inschrijver zich “double opt-in” heeft aangemeld. Daarnaast zal Flowofenergy.nl eigen producten aanbieden via e-mail en via de site www.flowofenergy.nl.
Flowofenergy.nl heeft de regelgeving rondom elektronische mail en de Nederlandse Privacywetgeving hoog in het vaandel. We proberen te allen tijde Spam te voorkomen.

Wat is spam?

Onder spam wordt verstaan: een grote hoeveelheid email verstuurd aan geadresseerden die hier niet expliciet om hebben gevraagd. Alle e-mails in deze hoeveelheid komen qua inhoud in grote lijnen met elkaar overeen en bevatten vaak reclame voor producten, politieke denkwijzen en/of propaganda. Ook het veelvuldig de zelfde email versturen naar een geadresseerde die hier niet expliciet om gevraagd heeft valt onder spammen. (Dit geldt voor zowel consumenten als bedrijven.)
Flowofenergy.nl zal de gegevens nooit voor andere doeleinden gebruiken of doorverkopen. Elke inschrijver kan zich altijd gratis en eenvoudig afmelden door op de uitschrijflink te klikken in de ontvangen e-mail.

Elke inschrijver dient zich “double opt-in” aan te melden

Wanneer iemand zich inschrijft voor onze nieuwsbrief dient deze nog te worden geactiveerd door te klikken op een activeringslink die automatisch wordt verstuurd na aanmelding. Op deze manier wordt voorkomen dat iemand ongewenst op de mailinglijst komt te staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven