Mijn profiel

Franka Hempenius profielfoto

Mijn naam is Franka Hempenius. Sinds 1999 werk ik als zelfstandig psycholoog. Daarnaast ben ik gecertificeerd shiatsutherapeut en geef ik Do-In lessen. In mijn werk en daarbuiten kom ik veel mensen tegen die worstelen met hun gezondheid en hun gevoel van welzijn en geluk.  Dit gaat me aan het hart, want het hoeft niet zo te zijn.

Maar een goede gezondheid en een krachtige energie zijn essentieel als je je doelen en je dromen wilt realiseren!

Flowofenergy.nl heb ik opgezet om kennis en ervaring te delen over hoe je gezond, energiek, krachtig en gelukkig kunt worden en blijven.  Op Flowofenergy.nl vind je oefeningen om je fitter of juist meer ontspannen te voelen. Ook zie je tips en adviezen voor veel voorkomende klachten.
Andere onderwerpen zijn voeding en meditatie en natuurlijk geluk en welzijn.

Ik heb ervaren dat het werken met de energie of levenskracht je leven enorm kan verbeteren. Je gezondheid wordt beter, je voelt je energieker, opgewekter, je kunt je beter ontspannen, je kunt meer aan, je hebt meer weerstand en je bent stressbestendiger.

Meer succes en meer geluk in je leven zijn ook voor jou weggelegd!

Flowofenergy.nl is bedoeld voor iedereen die interesse heeft voor gezondheid, welzijn, succes en geluk. Ook als je belangstelling hebt voor de alternatieve geneeswijzen en de Oosterse filosofie en geneeskunde ben je hier aan het goede adres.  Deel mee in mijn enthousiasme, kennis en ervaring!

Neem ook eens een kijkje op mijn andere site www.powerofenergy.nl. Daar vind je informatie over Do-In, shiatsu en meridianen.

Wil jij een artikel schrijven dat past bij de visie van Flowofenergy.nl en eventueel geplaatst kan worden? Neem dan gerust contact met me op, ik zou het leuk vinden.

Stuur een mail naar Franka Hempenius

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven