Stoelyoga

StoelySoepele bovenrugoga is een vorm van yoga, waarbij je op een stoel zit of gebruik maakt van een stoel. Hierdoor is stoelyoga heel geschikt voor mensen die niet goed of lang kunnen staan of die in een rolstoel zitten. Ouderen hebben ook erg veel baat bij stoelyoga.

Tijdens stoelyoga voor ouderen wordt er op een rustige en zachte manier toch veel bewogen. De gewrichten worden losser gemaakt, de rug  wordt soepeler en de energie stroomt beter door, waardoor men zich energieker voelt en ook ontspannen. Er is heel veel mogelijk op een stoel, meer dan je denkt. Veel Do-In oefeningen zijn ook geschikt om zittend op een stoel uit te voeren.

Stoelyoga is dan ook niet alleen bedoeld voor ouderen en mensen met een beperking, maar kan ook op kantoor plaatsvinden, achter je bureau. Zo kun je in korte tijd gespannen spieren losmaken en je hele lichaam bewegen en ontspannen, om vervolgens weer energieker en met meer focus en concentratie aan de slag te gaan. Je hoeft je er ook niet speciaal voor om te kleden.

Strekking blaasmeridiaanStoelyoga soepele rugStretch voorzijde

Tijd en locatie:
Woensdagochtend van 11.15 – 12.15 uur

H. Zwaardecroonstraat, Den Haag

Tarief:

€ 10,– per les of € 29,50 per individuele les.

Een proefles is gratis.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven