Training “Blijvend Zelfvertrouwen en Kracht in 5 stappen”

Training “Blijvend Zelfvertrouwen en Kracht in 5 stappen”

Ander Gevoel + Andere Mindset = Blijvend Zelfvertrouwen

 

 • Twijfel je vaak aan jezelf?
 • Vraag je je steeds af of je goed genoeg bent?
 • Heb je last van examenvrees?
 • Is je zelfwaardering laag?
 • Kan je zelfvertrouwen wel een boost gebruiken?
 •  

  Dan ben je bij mij aan het juiste adres

  Ik help studenten en vooral ook studenten die een opleiding in de podiumkunsten doen om meer zelfvertrouwen te krijgen en zich sterker te voelen.
   

  Wat heb je daaraan?


  Bedenk dan eens hoe het zou zijn als jij meer zelfvertrouwen hebt tijdens je opleiding en daarna. Stel dat je je tijdens examens, optredens of audities zelfverzekerder voelt en minder bang bent om het niet goed te doen. Of stel je voor dat je makkelijker speelt of zingt en dat je je niet steeds afvraagt hoe het klinkt. Wat zou dit doen met je zelfvertrouwen en je zelfwaardering?
   

  Zelfvertrouwen heeft namelijk een enorme invloed op elk gebied in je leven: je studie, je succes, je inkomen, je carrière, je geluk, je relaties met anderen en je gezondheid. Wist jij dat mensen met weinig zelfvertrouwen een grotere kans hebben op bijvoorbeeld depressies, lichamelijke klachten en relatieproblemen?

   

   

  Met weinig zelfvertrouwen kom je niet zo ver als je wilt en blijf je maar ontevreden over jezelf. Je bent eerder bang om af te gaan of het niet goed te doen, je trekt je kritiek erg aan, je vindt dat anderen beter zijn dan jij, je durft niet goed op te komen voor jezelf, je wilt graag een leuke vriend of vriendin maar je voelt je niet aantrekkelijk, je stelt je te bescheiden op in gezelschap of je voelt je in communicatief of sociaal opzicht onzeker.

   
  Alles bij elkaar genomen kost het je heel veel als je niet genoeg zelfvertrouwen hebt.
   
   
   
   

  Hoe zou het zijn om je wel zelfverzekerd en krachtig te voelen?


  Met meer zelfvertrouwen voel je je krachtig en zelfverzekerd en heb je niet meer zo’n last van onzekerheid bij bijvoorbeeld optredens. Je relaties verbeteren, je stapt makkelijker op mensen af en je voelt je gewaardeerd door jezelf en door anderen. Die eeuwige twijfel en verwijten aan jezelf zijn weg. Hiervoor in de plaats heb je meer energie, ben je stressbestendiger en voel je je fit en opgewekt.
   

  Hoe gaat de training in zijn werk?


  In het kort komt de training hierop neer: ANDER GEVOEL + ANDERE MINDSET = BLIJVEND ZELFVERTROUWEN.
   

  Blijvend zelfvertrouwen krijg je doordat je een ander gevoel EN een andere mindset hebt. Waardoor je je goed voelt over jezelf en jezelf de moeite waard vindt. Niet dat je arrogant bent, maar je weet dat je goed bent zoals je bent en je voelt je krachtig en stevig. Dit is voor alle gebieden in je leven van groot belang. Wat je leert, heeft een positief effect op je gezondheid, je relaties, je inkomen, je succes en je geluk. Je hele leven pluk je hier de vruchten van.
   

  Zelfvertrouwen is een gevoel wat je kunt oproepen en versterken. Met alleen theoretische kennis en oefeningen krijg je niet een blijvend gevoel van zelfvertrouwen en kracht. Daarom leer je ook lichaamsoefeningen die je goed kunnen helpen. Door deze lichaamsoefeningen ervaar je tijdens de training al snel hoe het voelt om meer zelfvertrouwen en kracht te hebben.
   

  Daarnaast krijg je via gesprekken en cognitieve oefeningen inzicht in je beperkende en negatieve gedachten en je leert hoe je deze kunt ombuigen naar positieve stimulerende gedachten.
   

  In deze training werken we dus met lichaam en geest. Het gaat om doen. Geen saaie sessies waarbij de helft langs je heen gaat, maar handen uit de mouwen!
   

  De training is individueel en bestaat uit 4 sessies van ongeveer 2 uur.
  Ik begeleid je tijdens de training stap voor stap. Zo nodig krijg je ook oefeningen en opdrachten die speciaal voor jou geschikt zijn. Eventueel kan de training ook op locatie worden gegeven.
   

  Normaal doorloop je voor het versterken van zelfvertrouwen en innerlijke kracht meerdere individuele consulten. Niet iedereen heeft hiervoor de tijd en het geld. Met deze training heb je na 4 sessies al een aanzienlijk resultaat en dat ook nog eens voor veel minder geld.
   

  Wat levert deze training jou op?


  • Meer zelfvertrouwen, zelfwaardering en zelfrespect
    

  • Je leert de mindset van zelfverzekerde personen
    

  • Je krijgt inzicht in wat je belemmert
    

  • Beter contact met je gevoel
    

  • Je leert hoe je je snel kunt ontspannen
    

  • De oefeningen hebben een positief effect op je gezondheid
    

  • Meer assertiviteit
    

  • Je leert hoe je je iedere dag energiek kunt voelen
  •  

   Lees hieronder het verhaal van Dennis

    
   “Voordat ik de training ZELFVERTROUWEN en KRACHT had gevolgd, was ik behoorlijk onzeker van mijzelf.  Tijdens  mijn studie Verkeerskunde en mijn stage durfde ik niet op iemand af te stappen als ik hulp nodig had. Dit had een negatief effect op mijn studieresultaten. Ook tegenover andere mensen voelde ik me onzeker en ik had weinig vrienden. Op een gegeven moment zat ik de hele dag achter de computer te gamen, want dat voelde voor mij het veiligste. Toch gaf me dit geen voldoening. Een tijd heb ik echt in de put gezeten en was ik niet bepaald positief over mijzelf en mijn leven.

   Sinds deze training “Blijvend ZELFVERTROUWEN en KRACHT in 5 stappen” ben ik daadkrachtig en ik heb meer energie. Ik stel waar ik tegenop zie niet meer uit.  Ik heb veel gehad aan de lichaamsoefeningen, die me een heel rustig en krachtig gevoel hebben gegeven. Qua mindset denk ik nu heel anders over mijzelf, waardoor ik minder tegen allerlei verplichtingen en uitdagingen op zie. Kortom: gewoon doen die cursus.

   Niet in je eentje blijven doormodderen!”

   Dennis H., student (29 jaar)
    

   De ervaring van Susanne

    
   Bekijk de ervaring van zangeres Susanne de Rooij en klik op de onderstaande foto
   (video duurt ca 1,5 minuut).
   Zangeres Susanne de Rooij over de training
   Susanne de Rooij
   www.heart4music.nl

   Tarieven

   Voor studenten is het tarief voor de training “Blijvend Zelfvertrouwen en Kracht in 5 stappen”
   E 225,- inclusief BTW.
    

   Voor niet-studenten bedraagt het tarief E 273,- inclusief BTW; voor bedrijven E 295,- inclusief BTW.
   Hierbij is een syllabus inbegrepen.
    

   Heb je vragen?


   Bel me gerust op telefoonnummer 070 3222917 of neem per mail contact met me op.
    

   Veel gestelde vragen over deze training

    
   Voor wie is deze training bedoeld? Deze training sluit goed aan bij je als je:

   • Graag van je onzekerheid, twijfel en zelfkritiek af wilt
   • Je energiek, gezond, succesvol en gelukkig wilt voelen
   • Je krachtiger en rustiger wilt voelen in iedere situatie
   • Je assertiever wilt zijn
   • Je niet minder wilt voelen ten opzichte van anderen
   • Je nieuwe stappen wilt gaan zetten
   • Je zelf verantwoordelijkheid wilt nemen voor hoe je je voelt
   • Open staat voor alternatieve denkwijzen.

    
   Wat zijn de voordelen van deze training?
    
   Het belangrijkste voordeel is dat je leert hoe je je gevoel van zelfvertrouwen versterkt EN dat je je mindset verandert. Het bijzondere is dat we werken met lichaam en geest.
    

   Is de training als schriftelijke cursus of (e)boek verkrijgbaar?
    
   Nee, maar het aantal bijeenkomsten is bewust zo beperkt mogelijk gehouden. Het is een praktische training, want we gaan ook aan de slag met Oosterse lichaamsoefeningen.
    

   Wat voor lichaamsoefeningen worden er gedaan?
    
   Een deel van de technieken die je leert om je gevoel van zelfvertrouwen en innerlijke kracht te versterken komen uit het Oosten. Het zijn lichte en eenvoudige, maar zeer effectieve lichaamsoefeningen die hun waarde al eeuwen lang hebben bewezen. In de bestaande cursussen voor zelfvertrouwen komen dit soort oefeningen bijna nooit aan bod, maar ze zijn heel belangrijk voor een zelfverzekerd gevoel. Dit kun je oproepen op de momenten dat het nodig is. Ze zijn zeer aangenaam, niet moeilijk en je hoeft er niet sportief, fit of getraind voor te zijn.
    
    

   Man juicht op rots

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

  Terug naar boven